Het Molenschaer

Het Molenschaer is een van de dagbestedingslocaties in de Hoeksche Waard. In dit activiteitencentrum komen volwassen mensen met een verstandelijke, een lichamelijke of meervoudinge beperking voor dagbesteding.
Door de verandering van de doelgroepen met een hogere zorgintensiteit was het nodig om het activiteiten centrum te renoveren. Voor de renovatie is er goed gekeken naar de wensen en praktische indeling. Door een vernieuwde kijk is er een nieuwe indeling ontstaan, waarbij nieuwe ruimtes zijn ontstaan en High Tech tilhulpmiddelen en andere moderne demotica aan het gebouw zijn toegevoegd om de zorg zo fijn en praktisch mogelijk in te kunnen zetten.
Voor het exterieur is de uitstraling aangepast naar deze tijd. De combinatie van stucwerk en de houten delen zorgt voor een vriendelijke en uitnodigende uitstraling, die iedereen doet verwelkomen. Tegelijkertijd zijn de wanden en kozijnen optimaal geïsoleerd en zijn er zonnepanelen op het dak toegevoegd. Deze dagbestedingslocatie is klaar voor de toekomst.

Een dagbesteding voor de toekomst.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot