Windhorst

Menken Orlando weet met hun verbinding en open houding een inspirerende werkomgeving te creëren. Het aangrenzende bedrijf, Windhorst, heeft zich gevestigd tegenover en naast het nieuwe pand van Menken Orlando en raakt geïnspireerd door deze werkwijze. Niet alleen door middel van de luchtbrug, maar ook door de interne interactie tussen de bedrijven is er een beweging ontstaan waar Windhorst zich ook graag aan wilt verbinden.

Het ontwerpconcept voor het nieuwe pand van Windhorst bestaat uit een heldere, transparante insnede in een strak volume. Door de unieke locatie van het kantoor is er een eigentijdse uitstraling ontstaan die onderscheidend is voor een bedrijf als Windhorst. Er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en het gebruik van het bestaande volume, wat resulteert in een bijzonder ontwerp.

Het masterplan voor het terrein waarop de bedrijven gevestigd zijn, kenmerkt zich door een samenhangend en duurzaam totaalconcept voor alle bedrijven die met elkaar in verbinding staan. De kracht van dit masterplan zit in deze verbinding, die niet alleen tussen de bedrijven onderling maar ook met de omgeving wordt versterkt.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot