Van der Hout

Beweging en dynamiek zijn vertaald naar een heldere en krachtige lijnvoering, waarmee het hoekaccent op de kopt van het gebouw is vormgegeven. De kracht van de eenvoud.

Het plan omvat een gezamenlijke ontwikkeling van twee logistieke centra met kantoorfuncties en parkeerdak op kavel 46 en 47 van Honderdland II.
Dankzij de gezamenlijke, duurzame en ambitieuze aanpak van VDH B.V. en Van der Hout Vastgoed is de unieke kans ontstaan om twee ontwikkelingen met eenduidige uitstraling te ontwerpen.
Op iedere hoek van de samenkomende verkeersknooppunten zijn hoogstaande kantoorvolumes ontworpen die een goede afsluiting vormen van Honderdland II.

Vanuit het heldere en lichte hoekaccent op kavel 47 loopt een belijning door tot het gebouw op kavel 46. Deze
belijning wordt steeds verder ingekort. Zo ontstaat er een mooie aanloop en opbouw vanuit kavel 46 naar het
hoekaccent op kavel 47. Daarnaast accentueert de witte band alle entrees op kavel 47. De middelste grijze band vormt de afsluiting van de tussentrappenhuizen op kavel 47 en de toegang tot het parkeerdek. Deze belijning wordt steeds verder ingekort richting kavel 47. Zo ontstaat een tegengestelde
beweging ten opzichte van de witte band waardoor de dynamiek wordt versterkt. De bovenste donkergrijze band vormt de afsluiting van de tussentrappenhuizen.

De kleurstelling van de belijning is opgebouwd vanuit een heldere wit, een middentint grijs naar een zwartgrijze belijning. Ook de positie en lengte van de belijning zijn zorgvuldig afgewogen.

Logistiek en effici├źntie zijn vertaald naar een leesbaar en realistisch ontwerp.

De kracht van eenvoud
INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

┬ę 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot