Stolze

Duurzaamheid en transparantie zijn thema’s die horen bij het DNA van Stolze, een internationaal bedrijf en specialist op het gebied van installaties in de tuinbouw en utiliteit.

Glas en techniek zijn gecombineerd in het gevelontwerp van het beeldbepalende kantoor. De afgeronde hoeken in combinatie met het uitstekende buitenterras op de eerste verdieping begeleiden de bezoekers als vanzelf naar de hoofdentree. Dit vanzelfsprekende welkom staat voor de cultuur binnen Stolze.

Deze vormgeving loopt op een natuurlijke manier over in het interieurontwerp. Achter de kantoorverdiepingen is een heldere bedrijfsruimte gesitueerd. De footprint en indeling is optimaal afgestemd op het bedrijfs- en productieproces van Stolze. De routing van de medewerkers is logisch, efficiënt en zorgt voor een natuurlijk contact met collega’s van kantoor. Dit komt samen in de sportfaciliteiten gelegen aan het dakterras.

De belangrijke kernwoorden die de drager zijn voor het interieurontwerp zijn installatie, warmte, groen, huiselijk en professioneel. Zo is er gezocht naar een fijne balans tussen een huiselijke sfeer en de professionaliteit die Stolze wilt uitstralen. Door de diversiteit aan vormgeving in werkplekken en overlegplekken is een fijne werksfeer ontstaan die geheel past bij de uitstraling van de opdrachtgever.

Als men zegt Stolze dan zeg je installatie, deze connectie is meegenomen in het ontwerp door het plafond zo transparant mogelijk te houden en de eerlijkheid van het gebouw te laten spreken in een perfect afgestemde blauwe kleur, die volledig aansluit bij de opdrachtgever.  Gecombineerd met een groene duurzame uitstraling en de warmte van de houtstructuren ontstaat een bijzonder contrast.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot