Eierhandel Van Zetten

Eierhandel Van Zetten B.V. is een betrokken familiebedrijf met een rijke historie. Klein begonnen, uitgegroeid tot een professionele speler, maar altijd nauw betrokken gebleven bij elke klant.

De overgrootvader van huidige eigenaar Roel van Zetten legde toen de basis van het bedrijf. Met kisten vol eieren uit zijn eigen stal bezocht hij markten in de omtrek. Lange tijd groeiden de eigen productie en de handel gelijktijdig. Zie ook: https://zetten.com/over-ons/


Bogaerds mocht het nieuwe bedrijfsgebouw op het bedrijvenpark Medel te Tiel ontwerpen: een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van dit prachtige bedrijf. In het ontwerp zijn drie verschillende verhaallijnen opgenomen die onderdeel zijn van de identiteit van Van Zetten B.V.:


1. Het product bestaat uit bruine en witte, gesorteerde en ongesorteerde eieren. Dit is vertaald naar een zandkleurige gevelbeplating met een onregelmatig patroon (ongesorteerd) en een zilverkleurige beplating met een regelmatig patroon (gesorteerd). De beplating is dusdanig toegepast dat de aanvoer van ongesorteerde eieren en de afvoer van gesorteerde eieren correspondeert met deze achterliggende gedachte.

2. Dynamiek en synergie zijn thema’s die tot het DNA van Eierhandel Van Zetten behoren. Dynamiek komt naar voren in de grote hoeveelheden van eieren die dagelijks in een groot tempo worden gesorteerd en op kwaliteit worden gecontroleerd.

Synergie zit in de solide basis van een hecht familiebedrijf. Dit komt uit in de collegiale en vriendschappelijke manier van samenwerken tussen de familieleden en hun collega’s. Dynamiek is vertaald naar een meer vrije vormgeving met afgeronde hoeken, terwijl synergie strak is vormgegeven.


3. De natuurlijke betrokkenheid als familie op elkaar, maar ook het oog voor het welzijn van de natuur lopen als een groene draad door de geschiedenis van Eierhandel Van Zetten. Deze groene draad is letterlijk terug te vinden tussen de vrij vormgegeven zankleurige beplating en de strak vormgegeven zilverkleurige beplating.


Bovendien sluiten bovenstaande verhaallijnen naadloos aan bij de ambities van het geldende beeldkwaliteitsplan. De suggestie voor de kleuren, de landschappelijke inpassing en de vraag naar een zorgvuldige detaillering en materialisering passen naadloos bij het ontwerp van Eierhandel Van Zetten.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot