Landelijk verbouwen

Het woonhuis aan de Binnenmaas wordt volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe uitstraling. De bestaande woning, gelegen aan de oevers van de Binnenmaas, is nu een modern en eigentijds woonhuis geworden met een open karakter en een adembenemend uitzicht over het water. Het pand is omgetoverd tot een prachtige rietgedekte woning die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving.

Het oude woonhuis was een gesloten, donkere woning die geen gebruik maakte van de prachtige ligging aan het water. Ons teams heeft  hier verandering in gebracht door de woning volledig te transformeren en te voorzien van volume  en grote raampartijen. Deze nieuwe openheid zorgt voor een lichte en luchtige sfeer in het huis en biedt bovendien een panoramisch uitzicht op de Binnenmaas.

Het interieur van de woning wordt volledig vernieuwd en ook hier is gekozen voor een lichte en moderne uitstraling. De open keuken en woonkamer zijn ruimtelijk opgezet en bieden een adembenemend uitzicht over het water. De slaapkamers en badkamer zijn eveneens volledig vernieuwd en voorzien van moderne voorzieningen.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot