GROWERS UNITED

In 2021 is het nieuwe pand van vruchtgroentetelers Growers United opgeleverd. Het distributiecentrum en  verpakkingscentrum is gelegen aan de A20 in Honderdland. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een heldere lijnvoering en twee duidelijke accenten met een twist.

Fascinerend zijn de verschillende verkeersvormen die in het ontwerp samen werden gebracht. Goederen komen binnen, worden verpakt en getransporteerd, dit alles onder één dak!

De kracht van Bogaerds bij dit ontwerp is de juiste blik op deze logistieke stromen en het probleem efficiënt te kunnen oplossen.

Op de onderste laag vindt opslag en transport plaats en de bovenste verdieping is ingericht voor het verpakken van de producten. Op een deel van het dak is parkeergelegenheid voor de medewerkers ontwikkeld.

Het bijzondere aan het gebouw is zowel opslag als verpakking boven elkaar is gesitueerd, Daardoor ontstond een relatief compact gebouw t.o.v. de hoeveelheid aan logistieke stromen die er aanwezig zijn.

De logistieke stromen van goederen en mensen zijn geoptimaliseerd op het terrein, dak en in het gebouw.

Heldere lijnvoering met een twist.

Kernwoorden bij de inrichting en stoffering van de nieuwe kantoren zijn circulair, groen, duurzaam en functioneel. Dat betekent dat meubilair dat reeds in gebruik is een tweede leven gekregen heeft. Maar ook dat de nieuwe meubels zoveel mogelijk ‘groen’ zijn. Denk daarbij aan meubilair en stoffering die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen.  Binnen het aanbod van leveranciers die aan onze duurzaamheidseisen voldoen is bewust gekozen voor Nederlandse partijen. Niet alleen vanwege de duurzaamheidseisen, maar ook om te benadrukken dat Growers United geworteld is in de Nederlandse samenleving en zich verbonden voelt met andere ondernemingen van eigen bodem.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot