Elegante  Boerderijwoning

Een bestaand woonhuis, die al een langere tijd leegstond, heeft een bijzonder mooie transformatie ondergaan.  De woning, die zich in basis doet denken aan een boerderij, kenmerkt zich door een voorhuis en  schuur die samen zijn getransformeerd naar een royale woning met grote glaspartijen en een open living op de begane grond die een sterke relatie met buiten heeft. Het ontwerp is opgebouwd uit kernmaterialen riet, hout, glas en gevelstuc. Door deze samenstelling is een warme en moderne uitstraling ontstaan die geheel passen bij de sferen van een boerderij in deze tijd.  De verticale ingrepen zijn voorzien van een houten kader, hierdoor worden zij niet alleen benadrukt, maar zijn zij ook duidelijk familie van elkaar en ontstaat er een samenhangend geheel.

De woning is volledig omgebouwd naar een eigentijdse en ruimtelijke beleving. De verschillende ruimten zijn open met elkaar verbonden, maar door de diversiteit van vloerafwerkingen zijn er verschillende plekken in de ruimtelijke woning ontstaan.  
Het interieur heeft een heldere basis, waardoor de fraaie design keuken en de  loopbrug als echte eyecatchers tot hun recht komen.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot