Bungalow

Een goede buur is beter is beter dan een verre vriend, dit geldt zeker voor ons als architectenbureau bij dit project. Op de Duinlaan in Oostvoorne is dit woonhuis maar liefst de derde oprij waar wij met veel plezier aan mochten werken.

De opdrachtgever heeft het woonhuis in 2020 aangekocht en het interieur naar eigen wensen ingevuld. Voor het exterieur is een plan ontwikkeld met een gevoel van thuiskomen, te kunnen ontspannen en genieten van elkaar en de omgeving.

De bestaande contouren van het huis in combinatie met de bijgebouwen waren niet praktisch. Deze zijn aangepast, daarbij was verbinding van de verschillende bijgebouwen een belangrijk speerpunt. Dit is niet alleen in de materialisatie meegenomen, maar heeft ook een fysieke verbinding gekregen. Zo is er aan de voorzijde een carport ontwikkeld voor de auto’s met enige transparantie en materialisering die in de achterzijde van het woonhuis weer terug komt.

De transparantie, gebruik van natuurlijke tinten en het verduurzamen van de woning ontstaat een bungalow in een nieuw jasje.

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot