BMW Jer. de fonkert

Hoewel Jer. de Fonkert inmiddels een bedrijf is dat ook graag over ’s lands grenzen opereert, voelt het ondernemerspaar zich erg verbonden met zijn Hoekschewaardse wortels.

Jan de Fonkert: “Wij werkten voor dit project samen in een bouwteam met Bogaerds architecten en ingenieurs. Leuk is dat we weer met dezelfde aannemer en installateur hebben gewerkt als in 2000, W.B. Kerklaan B.V. en Van Rennes.”

De oude showroom is grotendeels gesloopt. Op dezelfde plek is een compleet nieuwe showroom neergezet en tot in detail aangepast volgens de laatste huisstijl van BMW Nederland.

De nieuwe showroom en receptieruimte bevinden zich achter de indrukwekkende hagelwitte wall slab die overgaat in de 7 meter hoge lamellen. Die fungeren als zonnescherm aan de zuidzijde van het bedrijf.  De receptie is ontworpen vanuit een nieuwe optiek, waarbij de werkplaats receptionist van achter zijn bureau de klant benadert vanuit een staande positie, waardoor het ontvangt van de klanten op een open uitstraling worden benaderd.

De routes en de klantcontactzones hebben een eigen, warme vloeraccenten. De auto presentatiezones zijn antraciet, die verwijzen naar het asfalt.  Via een fraaie trap met Amerikaans beukenhout zijn de kantoren op de verdieping bereikbaar, die het volledige overzicht over de showroom heeft. Het is duidelijk dat het gedachtegoed van de Beierse automerk tot finesses is doorgetrokken. De hoge witte lamellen geven door het binnenvallende licht extra grandeur aan de stijlvolle inrichting.

Samen bouwen met Hoekschewaarders
INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot