ARTFRUIT

Bogaerds architecten heeft het ontwerp verzorgd voor het distributiecentrum van Artfruit in Rusland. Het ontwerp betrof een ontwikkeling van het distributiecentrum en het kantoor. In een nieuwe vorm van samenwerken op afstand tussen beide partijen werd een ontwerp ontwikkeld die geheel aan de logistieke eisen en uitstraling van de opdrachtgever voldoet. Qua interieur werd een highstanding en kleurrijk concept bedacht, die overeenstemmen met de kleurstelling van de marketingstrategie die door de opdrachtgever is ontwikkeld. De termen Formeel, creativiteit en connectie staat centraal in het ontwerp en vormen het DNA van Artfruit.
In basis worden de kantoorvoorzieningen verdeeld over 3 lagen. De begane grond zijn de logistieke kantoren ontwikkeld. Vaak worden deze kantoren qua uitstraling in ondergeschiktheid gebracht, maar ook hier konden wij de kleurstellingen en materiaal gebruik geheel doorvoeren.
Op de 1e verdieping zijn de was- en kleedruimte en de benodigde kantoren die in verbinding staan met de hal geplaatst. Met als uitblinker de kantine, waar de kleurstelling ook geheel is doorgevoerd.

Op de tweede verdieping bevinden zich de kantoren, vergaderruimtes en het auditorium. Al deze verdiepingen ontsluiten zich met het hoofdtrappenhuis. Waar de avocado, het kernproduct van het bedrijf, de verbinding is tussen de verschillende disciplines en de verdiepingen in het gebouw.

DE TERMEN FORMEEL, CREATIVITEIT EN CONNECTIE STAAT CENTRAAL IN HET ONTWERP EN VORMEN HET DNA VAN ARTFRUIT.
INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot