ABC WESTLAND

De nieuwe geconditioneerde hal met een hoogte van 13 meter wordt volgens de nieuwste en duurzaamste richtlijnen gebouwd en is met name geschikt voor logistieke bedrijven in de agri- en foodsector. Ook voldoet de hal volledig aan de huidige logistieke en hygiëne-eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de handel en verwerking van groenten en fruit in Europa. De nieuwe bedrijfshal op ABC Westland wordt voorzien van 19 docks en wordt direct na oplevering verhuurd aan Hannon Logistics, een Ierse transportonderneming, en Masr Fruit International een importeur met eigen groente- en fruitproductie in Egypte.

De nieuwbouw maakt deel uit van het renovatiebeleid van ABC Westland Beheer. Op het voormalige veilingterrein in Poeldijk, dat nu één van de meest toonaangevende agri & food terreinen is van Europa. Van de circa 120.000m² bedrijfspanden heeft ABC Westland Beheer al zo’n 90.000m2 voormalige veilinggebouwen gerenoveerd of gerevitaliseerd.

ABC Westland is dé agri & food hotspot in de Randstad en biedt bedrijfsruimten, met of zonder koelcellen, kantoren en docks. Ook worden bouwkavels aangeboden aan agri-gerelateerde bedrijven en omdat de verkoop hiervan na de afgelopen recessies weer een vlucht heeft genomen, bespreekt ABC Westland Beheer momenteel haar uitbreidingsplannen naar het naastgelegen glastuinbouwgebied Strijp met het bestuur van gemeente Westland.De nieuwbouw van ABC logistics vordert gestaag! Het pand begint vorm te krijgen en ook de toegangsroute naar het parkeerdek wordt al goed zichtbaar. In samenwerking met Weboma realiseren we deze enorme nieuwe Hal 3.2, met een oppervlak van 14.000m2. Begin 2021 zal ABC Logistics hun nieuwe locatie betrekken. 

INSTAGRAM

Bezoekadres

Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp

Postadres

Postbus 7405
3280 AE Numansdorp

Contact

T : 0186 - 651 144
E : bogaerds@bogaerds.nl

© 2023 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Gemaakt met door Schot