Bogaerds Architecten...

...staat voor duurzame architectuur, of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw. Transformatie en revitalisatie zijn de opgaves waar we met elkaar vandaag de dag voor staan.

 

Blog

Kantoor 1.5
17/04/2020

Inmiddels zijn we een maand verder na de ingevoerde maatregelen om verspreiding van Covid-19 zoveel als mogelijk te voorkomen. Juist deze nieuwe omstandigheden vragen om loyaliteit en creativiteit. De vraag komt naar ons toe hoe we stap voor stap terug kunnen keren naar het nieuwe ‘normaal’. Hoe kunnen we onze bestaande werkomgeving weer zoveel als mogelijk veilig gaan gebruiken vanaf het parkeerterrein tot en met de sanitaire ruimten? Inmiddels hebben we een aantal onderzoeken uitgevoerd naar optimaal en veilig gebruik van bestaande kantoorpanden en nieuw ontworpen kantoorinrichtingen. Hierbij zijn gradaties aan te brengen: geen aanpassingen waarbij een deel van de werkplekken veelal zal vervallen, minimale aanpassingen en verdergaande optimalisatie voor maximaal aantal werkplekken.

 

Graag willen wij onze expertise, ervaring en enthousiasme ook voor u inzetten. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor via of 0186-651144